סביצ'ה עם קרם שעועית

קוביות דג ים טריות כבושות קלות בלימון, עגבניות שרי וכוסברה על קרם שעועית

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
(צילום: הפקה: בבושקה, עריכה: עמית טרפוזניק)

מצרכים

  • לקרם שעועית:
  • 250 גרם שעועית לבנה מושרת לילה ומבושלת עד ריכוך
  • 2 בצלים קצוצים ומטוגנים במעט שמן קנולה עד השחמה
  • מיץ מחצי לימון
  • 4 כפות שמן קנולה
  • מלח
  • פלפל
  • לסביצ'ה :
  • 150 גרם קוביות דג ים ללא עור ועצמות
  • צרור כוסברה קצוץ
  • בצל ירוק קצוץ לפי הטעם
  • 4 עגבניות שרי פרוסות
  • מיץ מחצי לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. קרם העועית: טוחנים את כל חומרי קרם השעועית יחד למרקם כמעט חלק עם מעט גרגרים.
  • 2.הסביצ'ה: מערבבים את כל חומרי הסביצה בקערה קטנה, אבל לא יותר מידי על מנת לא לפגום במרקם הדג.
  • 3.מגישים את הסביצה מעל קרם השעועית אווכלים בליווי לחם לבן טוב.
  • מרק קרם שעועית וברוסקטה בשרים

  • ברוסקטה שעועית לבנה

  • קרם שעועית עם סלט קטניות וחזרת

  • אורז יפני עם סלמון וירקות

  • לברק בתבשיל שומר ופול ירוק

  • קציצות טונה ושעועית לבנה

  • אגדאשי סלמון עם אטריות

  • פאייה דגים וארטישוק

  • סביצ'ה דג עם מנגו ותירס טרי

  • בודהה בול סלמון

  • סלט סביצ׳ה

  • נתחי ברמונדי ישראלי כבוש

  • קציצות דגים ברוטב עגבניות פיקנטי

  • דגים בתנור

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully