סביצ'ה עם קרם שעועית
קוביות דג ים טריות כבושות קלות בלימון, עגבניות שרי וכוסברה על קרם שעועית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לקרם שעועית:
- 250 גרם שעועית לבנה מושרת לילה ומבושלת עד ריכוך
- 2 בצלים קצוצים ומטוגנים במעט שמן קנולה עד השחמה
- מיץ מחצי לימון
- 4 כפות שמן קנולה
- מלח
- פלפל
- לסביצ'ה :
- 150 גרם קוביות דג ים ללא עור ועצמות
- צרור כוסברה קצוץ
- בצל ירוק קצוץ לפי הטעם
- 4 עגבניות שרי פרוסות
- מיץ מחצי לימון
- 3 כפות שמן זית
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. קרם העועית: טוחנים את כל חומרי קרם השעועית יחד למרקם כמעט חלק עם מעט גרגרים.
- 2.הסביצ'ה: מערבבים את כל חומרי הסביצה בקערה קטנה, אבל לא יותר מידי על מנת לא לפגום במרקם הדג.
- 3.מגישים את הסביצה מעל קרם השעועית אווכלים בליווי לחם לבן טוב.