פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סביצ'ה עם קרם שעועית

      קוביות דג ים טריות כבושות קלות בלימון, עגבניות שרי וכוסברה על קרם שעועית

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      הפקה: בבושקה, עריכה: עמית טרפוזניק

      מצרכים

      • לקרם שעועית:
      • 250 גרם שעועית לבנה מושרת לילה ומבושלת עד ריכוך
      • 2 בצלים קצוצים ומטוגנים במעט שמן קנולה עד השחמה
      • מיץ מחצי לימון
      • 4 כפות שמן קנולה
      • מלח
      • פלפל
      • לסביצ'ה :
      • 150 גרם קוביות דג ים ללא עור ועצמות
      • צרור כוסברה קצוץ
      • בצל ירוק קצוץ לפי הטעם
      • 4 עגבניות שרי פרוסות
      • מיץ מחצי לימון
      • 3 כפות שמן זית
      • מלח ופלפל

      אופן ההכנה

      • 1. קרם העועית: טוחנים את כל חומרי קרם השעועית יחד למרקם כמעט חלק עם מעט גרגרים.
      • 2.הסביצ'ה: מערבבים את כל חומרי הסביצה בקערה קטנה, אבל לא יותר מידי על מנת לא לפגום במרקם הדג.
      • 3.מגישים את הסביצה מעל קרם השעועית אווכלים בליווי לחם לבן טוב.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -