שוק טלה עסיסית

מסעדת NG בנווה צדק חוגגת את האביב עם סעודת טלאים ומשתפת אותנו במתכון חגיגי ומרשים לשוק טלה במייפל ויין לבן

מתכון מאת: מערכת וואלה!
שוק טלה במייפל ויין לבן של NG, נווה צדק

מצרכים

  • ל-6 סועדים
  • 3.5 ק"ג שוק טלה טרי בטמפרטורת החדר
  • בקבוק יין לבן איכותי
  • מייפל 250 מל'
  • מלח ופלפל
  • 3 צרורות רוזמרין (1 צרור לבישול ו - 2 צרורות להגשה)

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את שוק הטלה בתבנית, שופכים מעליו את המייפל, היין ,מתבלים ומעסים. מניחים צרור עלי רוזמרין בתבנית ומכסים בנייר כסף.
  • 2. מחממים תנור ל-160 מעלות, מכניסים את התבנית וצולים כ-2.5 שעות.
  • 3. מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות, מסירים את נייר הכסף וממשיכים לצלות 20 דקות נוספות.
  • 4. מוציאים את השוק ומיניחים על מגש הגשה. צורבים את 2הצרורות הרוזמרין הנותרים עם מבער או מעל הגז ומעטרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully