שוק טלה עסיסית
מסעדת NG בנווה צדק חוגגת את האביב עם סעודת טלאים ומשתפת אותנו במתכון חגיגי ומרשים לשוק טלה במייפל ויין לבן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 סועדים
- 3.5 ק"ג שוק טלה טרי בטמפרטורת החדר
- בקבוק יין לבן איכותי
- מייפל 250 מל'
- מלח ופלפל
- 3 צרורות רוזמרין (1 צרור לבישול ו - 2 צרורות להגשה)
אופן ההכנה
- 1. מניחים את שוק הטלה בתבנית, שופכים מעליו את המייפל, היין ,מתבלים ומעסים. מניחים צרור עלי רוזמרין בתבנית ומכסים בנייר כסף.
- 2. מחממים תנור ל-160 מעלות, מכניסים את התבנית וצולים כ-2.5 שעות.
- 3. מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות, מסירים את נייר הכסף וממשיכים לצלות 20 דקות נוספות.
- 4. מוציאים את השוק ומיניחים על מגש הגשה. צורבים את 2הצרורות הרוזמרין הנותרים עם מבער או מעל הגז ומעטרים.