סטייק פרגית בערק ועשבי תיבול
סטייק פרגית על האש זו מנה שתמיד מצליחה, בטח אם משדכים לה מרינדה עשירה של עשבי תיבול עם ארומה אניסית בזכות תוספת הערק שגם יבטיח ריכוך ועסיסיות נוספת לבשר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- עבור 4 יחידות
- 4 כרעיים של עוף פתוחים לסטייק פרגית עם העצם (מבקשים מהקצב)
- צרור פטרוזיליה
- צרור כוסברה
- צרור בצל ירוק
- 6 כפות ערק איכותי
- כף סוכר חום
- מלח
- פלפל
- 5 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- 1. טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי המרינדה למחית חלקה.
- 2. משרים את חלקי העוף במרינדה לילה במקרר.
- 3. מחממים גריל פחמים או מחבת פסים, צולים כ-6 דקות מכל צד. ומגישים.