וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סטייק פרגית בערק ועשבי תיבול

סטייק פרגית על האש זו מנה שתמיד מצליחה, בטח אם משדכים לה מרינדה עשירה של עשבי תיבול עם ארומה אניסית בזכות תוספת הערק שגם יבטיח ריכוך ועסיסיות נוספת לבשר

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • עבור 4 יחידות
  • 4 כרעיים של עוף פתוחים לסטייק פרגית עם העצם (מבקשים מהקצב)
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • צרור בצל ירוק
  • 6 כפות ערק איכותי
  • כף סוכר חום
  • מלח
  • פלפל
  • 5 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי המרינדה למחית חלקה.
  • 2. משרים את חלקי העוף במרינדה לילה במקרר.
  • 3. מחממים גריל פחמים או מחבת פסים, צולים כ-6 דקות מכל צד. ומגישים.
  • עוף שלם "מגוהץ" פריך ומעושן

  • מינוט סטייק עם איולי מעושן

  • סטייק פרגית במרינדה חריפה

  • חזה עוף במרינדת תפוזים וסילאן

  • עוף בקארי של השף אבי ביטון

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • קציצות פרגית בסלרי

  • מרינדת בירה, עשבי תיבול ודבש

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

  • עוף בקולה ודבש

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

  • סלט עוף ונבטים ברוטב טחינה

  • עופיון ממולא אורז וחומוס

  • סיר של כל הלילה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully