סטייק פרגית בערק ועשבי תיבול

סטייק פרגית על האש זו מנה שתמיד מצליחה, בטח אם משדכים לה מרינדה עשירה של עשבי תיבול עם ארומה אניסית בזכות תוספת הערק שגם יבטיח ריכוך ועסיסיות נוספת לבשר

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • עבור 4 יחידות
  • 4 כרעיים של עוף פתוחים לסטייק פרגית עם העצם (מבקשים מהקצב)
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • צרור בצל ירוק
  • 6 כפות ערק איכותי
  • כף סוכר חום
  • מלח
  • פלפל
  • 5 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי המרינדה למחית חלקה.
  • 2. משרים את חלקי העוף במרינדה לילה במקרר.
  • 3. מחממים גריל פחמים או מחבת פסים, צולים כ-6 דקות מכל צד. ומגישים.
  • עוף שלם "מגוהץ" פריך ומעושן

  • מינוט סטייק עם איולי מעושן

  • סטייק פרגית במרינדה חריפה

  • עוף בקולה ודבש

  • פרגיות במילוי כבדים, בשר טחון וצנוברים

  • עופיון ממולא אורז וחומוס

  • כבד אווז עם תפוחי עץ בקרמל וקלבדוס

  • תבשיל עוף ממולא, קציצות וטחולים

  • סיר של כל הלילה

  • פרגיות וירקות בגלימת בצק

  • חזה עוף במרינדת תפוזים וסילאן

  • עוף צלוי עם כרוב ניצנים

  • מרינדת בירה, עשבי תיבול ודבש

  • עוף צלוי עם פטנט

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully