מתכונים חמים

סטייק פרגית בערק ועשבי תיבול

סטייק פרגית על האש זו מנה שתמיד מצליחה, בטח אם משדכים לה מרינדה עשירה של עשבי תיבול עם ארומה אניסית בזכות תוספת הערק שגם יבטיח ריכוך ועסיסיות נוספת לבשר

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • עבור 4 יחידות
  • 4 כרעיים של עוף פתוחים לסטייק פרגית עם העצם (מבקשים מהקצב)
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • צרור בצל ירוק
  • 6 כפות ערק איכותי
  • כף סוכר חום
  • מלח
  • פלפל
  • 5 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי המרינדה למחית חלקה.
  • 2. משרים את חלקי העוף במרינדה לילה במקרר.
  • 3. מחממים גריל פחמים או מחבת פסים, צולים כ-6 דקות מכל צד. ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully