וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קונפטי צבעוני לכל אירוע

לט ססגוני ומלא שמחה שכמו שמלה שחורה מתאים את עצמו לכל ארוחה ולכל סגנון אירוח – החל בארוחת בוקר ועד לנשנוש במסיבה. במתכון יש בסיס טוב, אבל אפשר להוסיף לו כל מיני תוספות כמו: חזה עוף צלוי וחתוך לקוביות, גבינת פטה וזיתים שקדים ומשמשים מיובשים או חמוציות או צ

מתכון מאת: אורלי פלאי- ברונשטיין, מערכת וואלה

סלט קוסקוס עם עדשים, עבור סוגת. נמרוד סונדרס
סלט קוסקוס עם עדשים, עבור סוגת

מצרכים למתכון

  • ל-6-4 מנות:
  • 1/3 כוס עדשים ירוקות
  • 1/2 כוס עדשים כתומות
  • 1 כוס קוסקוס להכנה מהירה
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 1 פלפל חריף פרוס דק
  • 1 כוס תערובת של עשבי תיבול (פטרוזיליה, שמיר, נענע וכוסברה) קצוצים
  • מיץ סחוט מלימון גדול
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את העדשים הירוקות בסיר עם שפע של מים רותחים כ-15 דקות אחרי רתיחה, מוסיפים את העדשים הכתומות וממשיכים לבשל יחד עוד 15 דקות או עד שהעדשים משני הסוגים מתרככות, אך לא מאבדות את הצורה. מסננים ומצננים.
  • 2. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
  • 3. מערבבים את הקוסקוס עם העדשים ויתר החומרים.
  • מתבלים ומערבבים. טועמים ומוודאים שהסלט טעים והמרקם נעים לאכילה. מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully