גבינת ברי צלויה
גבינה רכה ממוצא צרפתי הנחשבת למושחתת במיוחד הודות לאחוזי שומן גבוהים. היא מיוצרת מחלב בקר, וזמן ההבשלה שלה עומד על מספר שבועות. דרךמושלמתלסיים איתה ארוחה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 סועדים
- גבינת ברי שלמה לא חתוכה עגולה
- נייר כסף
- כ-10 דובדבני אמרנה
- להגשה: חבילת קרקרים
אופן ההכנה
- 1. מניחים את נייר הכסף ישירות על המנגל, ועליו את הגבינה.
- 2. לאחר 5 דקות, הופכים את הגבינה. מניחים מעליה את דובדבני האמרנה. משאירים כך את הגבינה על האש ל-5 דקות נוספות.
- 3. מומלץ להגיש חם לצד קרקרים.