וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גבינת ברי צלויה

גבינה רכה ממוצא צרפתי הנחשבת למושחתת במיוחד הודות לאחוזי שומן גבוהים. היא מיוצרת מחלב בקר, וזמן ההבשלה שלה עומד על מספר שבועות. דרךמושלמתלסיים איתה ארוחה

מתכון מאת: באדיבות בית הגבינות, מערכת וואלה

הפקת גבינות על האש ליום העצמאות. דרור עינב
הפקת גבינות על האש ליום העצמאות

מצרכים למתכון

  • ל-2 סועדים
  • גבינת ברי שלמה לא חתוכה עגולה
  • נייר כסף
  • כ-10 דובדבני אמרנה
  • להגשה: חבילת קרקרים

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את נייר הכסף ישירות על המנגל, ועליו את הגבינה.
  • 2. לאחר 5 דקות, הופכים את הגבינה. מניחים מעליה את דובדבני האמרנה. משאירים כך את הגבינה על האש ל-5 דקות נוספות.
  • 3. מומלץ להגיש חם לצד קרקרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully