מתכונים חמים

גבינת ברי צלויה

גבינה רכה ממוצא צרפתי הנחשבת למושחתת במיוחד הודות לאחוזי שומן גבוהים. היא מיוצרת מחלב בקר, וזמן ההבשלה שלה עומד על מספר שבועות. דרךמושלמתלסיים איתה ארוחה

מתכון מאת: באדיבות בית הגבינות, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

הפקת גבינות על האש ליום העצמאות

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-2 סועדים
  • גבינת ברי שלמה לא חתוכה עגולה
  • נייר כסף
  • כ-10 דובדבני אמרנה
  • להגשה: חבילת קרקרים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את נייר הכסף ישירות על המנגל, ועליו את הגבינה.
  • 2. לאחר 5 דקות, הופכים את הגבינה. מניחים מעליה את דובדבני האמרנה. משאירים כך את הגבינה על האש ל-5 דקות נוספות.
  • 3. מומלץ להגיש חם לצד קרקרים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully