פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      גבינת ברי צלויה

      גבינה רכה ממוצא צרפתי הנחשבת למושחתת במיוחד הודות לאחוזי שומן גבוהים. היא מיוצרת מחלב בקר, וזמן ההבשלה שלה עומד על מספר שבועות. דרךמושלמתלסיים איתה ארוחה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      הפקת גבינות על האש ליום העצמאות (דרור עינב)
      הפקת גבינות על האש ליום העצמאות (דרור עינב)

      מצרכים

      • ל-2 סועדים
      • גבינת ברי שלמה לא חתוכה עגולה
      • נייר כסף
      • כ-10 דובדבני אמרנה
      • להגשה: חבילת קרקרים

      אופן ההכנה

      • 1. מניחים את נייר הכסף ישירות על המנגל, ועליו את הגבינה.
      • 2. לאחר 5 דקות, הופכים את הגבינה. מניחים מעליה את דובדבני האמרנה. משאירים כך את הגבינה על האש ל-5 דקות נוספות.
      • 3. מומלץ להגיש חם לצד קרקרים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -