גבינת ברי צלויה

גבינה רכה ממוצא צרפתי הנחשבת למושחתת במיוחד הודות לאחוזי שומן גבוהים. היא מיוצרת מחלב בקר, וזמן ההבשלה שלה עומד על מספר שבועות. דרךמושלמתלסיים איתה ארוחה

מתכון מאת: באדיבות בית הגבינות, מערכת וואלה!
הפקת גבינות על האש ליום העצמאות. דרור עינב
הפקת גבינות על האש ליום העצמאות

מצרכים

  • ל-2 סועדים
  • גבינת ברי שלמה לא חתוכה עגולה
  • נייר כסף
  • כ-10 דובדבני אמרנה
  • להגשה: חבילת קרקרים

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את נייר הכסף ישירות על המנגל, ועליו את הגבינה.
  • 2. לאחר 5 דקות, הופכים את הגבינה. מניחים מעליה את דובדבני האמרנה. משאירים כך את הגבינה על האש ל-5 דקות נוספות.
  • 3. מומלץ להגיש חם לצד קרקרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully