מתכונים חמים

גבינת פרובלונה על האש

פרובלונה היא גבינה חצי קשה שמקורה בדרום איטליה. היא מיוצרת מחלב בקר ומגיעה במגוון טעמים כמו חריפה או מעושנת

מתכון מאת: באדיבות בית הגבינות, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

הפקת גבינות על האש ליום העצמאות

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל 2-4 סועדים
  • 500 גרם גבינת פרובלונה חתוכה לפרוסות
  • כף אורגנו
  • כף שמן זית
  • מלח גס לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מתבלים את הגבינה בשמן זית, אורגנו ומלח.
  • 2. מניחים את הגבינה על הגריל למשך 2.5 דקות לכל צד. מומלץ להגיש ליד לחם כפרי

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully