גבינת פרובלונה על האש

פרובלונה היא גבינה חצי קשה שמקורה בדרום איטליה. היא מיוצרת מחלב בקר ומגיעה במגוון טעמים כמו חריפה או מעושנת

מתכון מאת: באדיבות בית הגבינות, מערכת וואלה!
הפקת גבינות על האש ליום העצמאות. דרור עינב
הפקת גבינות על האש ליום העצמאות

מצרכים

  • ל 2-4 סועדים
  • 500 גרם גבינת פרובלונה חתוכה לפרוסות
  • כף אורגנו
  • כף שמן זית
  • מלח גס לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מתבלים את הגבינה בשמן זית, אורגנו ומלח.
  • 2. מניחים את הגבינה על הגריל למשך 2.5 דקות לכל צד. מומלץ להגיש ליד לחם כפרי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully