וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת 'גבינה' טבעונית

זיו סנדלר מהקונדיטוריה הטבעונית סידס מסביר כיצד ממירים מתכון רגיל לטבעוני, ומקנח בבונוס - עוגת מוס גבינה טבעונית, ללא תוספת סוכר או קמח

מתכון מאת: זיו סנדלר, מערכת וואלה

עוגת גבינה טבעונית של סידס. טל סיון ציפורין,
עוגת גבינה טבעונית של סידס/טל סיון ציפורין

מצרכים למתכון

  • עבור תבנית אינגליש קייק
  • 200 גרם תמרים ללא גרעין (עדיף מג'הול)
  • 1 כוס (120 גרם) אגוזי מלך
  • גרידה ומיץ מלימון שלם
  • 1/2 1 כוס (180 גרם) קשיו
  • 1/3 כוס (80 גרם) שמן קוקוס מומס
  • 3/4 כוס (150 גרם) קרם קוקוס בעל אחוזי שומן גבוהים (12 ומעלה).
  • 1/4 כוס (60 גרם) מייפל או אגבה
  • לקראמבל:
  • 1/4 כוס שמן קוקוס מומס (אבל לא חם)
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1/3 כוס (75 גרם) סוכר
  • 1 כוס (140 גרם) קמח קר מהמקרר

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הקשיו במים רותחים לשעה.
  • 2. במעבד מזון, טוחנים את התמרים ואגוזי המלך. מניחים בתחתית התבנית נייר אפייה, ומרפדים את התבנית בתערובת.
  • 3. מסננים את הקשיו, מכניסים את כל שאר החומרים למעבד מזון וטוחנים כ-5 דק' עד שהכל קרמי. יוצקים לתבנית ומכניסים להקפאה.
  • 4. אופן הכנת הקראמבל: עם וו גיטרה מעבדים את כל המצרכים במהירות בינונית עד קבלת פירורים בגודל הרצוי. ככל שהמיקסר יפעל יותר הפירורים יהיו גדולים, לכן יש להימנע מעיבוד יתר.
  • 5. אופים את הפירורים ב180 מעלות 20 דקות עד הזהבה. מוציאים, ומצננים בצד. מפזרים מעל מוס הגבינה הקר, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully