- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 2. מכינים את המילוי: מפרידים בין הגבעולים הלבנים של המנגולד לעלים הירוקים. את הגבעולים חותכים לרצועות דקות ואת העלים פורסים לרצועות ברוב 1 ס"מ בערך.
-
- 3. מחממים את שמן הזית בסיר ומוסיפים את גבעולי המנגולד. מטגנים אותם 4 דקות או עד שהם נראים שקופים והתרככו מעט. מוסיפים את העלים ומבשלים כ-3 דקות, עד שהתרככו ולא נותרו נוזלים במחבת. מוסיפים את השעועית המבושלת, מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. נותנים לתערובת להתקרר.
-
- 4. מכינים את האנצ'ילדה: מניחים טורטיה אחת על קרש או משטח עבודה ושמים במרכזה שורה מהמילוי. מגלגלים לרול ומניחים בתבנית חסינת חום (צד הסגירה כלפי מטה). חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.
-
- 5. יוצקים שכבה אחידה של סלסת העגבניות מעל הטורטיות המגולגלות, מפזרים מעל את גבינת המוצרלה, מעבירים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד שהגבינה נמסה ומתחילה לבעבע. מוציאים ומגישים חם.