- 1. משרים את השעועית היבשה בשפע מים למשך 12 שעות. מדי פעם אפשר להחליף את המים.
-
- 2. מבשלים את השעועית כשעה-שעה וחצי על אש קטנה עד ריכוך. מסננים את המים, ומניחים בצד עד צינון.
-
- 3. בינתיים, מכינים את הרוטב בעלי ומכתש (או מעבד מזון בפלוסים קצובים): מתחילים לכתוש שן שום, מלח וזרעי כוסברה. לאחר שכותשים היטב, מוסיפים את עלי הכוסברה, הצ'ילי, שמן הזית ומיץ הלימון, וממשיכים לכתוש היטב.
-
- 4. מעבירים את הרוטב לקערת ערבוב, ומוסיפים פנימה את השעועית המבושלת.
-
- 5. קוצצים את עלי הרוקט דק-דק לרצועות.
-
- 6. מרכיבים את המנה: מורחים את גבינת הלבנה בצלחת רחבה. עליה מניחים את השעועית המתובלת ומעליה מניחים את הרוקט הקצוץ. לפני ההגשה, מתבלים מלמעלה במלח, שמן זית ומיץ לימון.