- 1. שמים בקערה את כל החומרים היבשים: גרנולה, קמח, קוקוס, אבקת אפיה, מלח וקינמון ומערבבים.
-
- 2. שמים בקערה נפרדת את החומרים הרטובים: שמן, דבש, וניל ומים.
-
- 3. מוסיפים את ה"רטובים" ל"יבשים", ומערבבים מעט לאיחוד. בערך דקה.
-
- 4.מוסיפים את קוביות השוקולד ומערבבים. נותנים לבצק להתייצב כרבע שעה במקרר. ובינתיים מחממים תנור ל-175מעלות.
-
- 5. יוצרים כדורונים קטנים מהבצק ומניחים במרווחים על גבי תבנית עם נייר אפיה. אופים כ-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים ומגישים עם כוס חלב לטבילה.
-
- איחסון:
- לאחר קירור מלא, ניתן לשמור את העוגיות בקופסה אטומה כשבוע.