- 1. מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, שקדים טחונים, קקאו, שומשום ומלח.
-
- 2. מערבבים בקערה נוספת את החומרים הרטובים: שמן, סילאן, מים ותמצית וניל.
-
- 3. שופכים את קערת החומרים הרטובים לקערה של היבשים ומערבבים היטב כחצי דקה בעזרת כף עץ .
-
- 4. מוציאים את הבצק שהתקבל למשטח, מהדקים מעט לצורת מלבן בעובי 3 ס"מ, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה. בינתיים מחממים תנור ל-175 מעלות.
-
- 5. מרדדים את הבצק המקורר על גבי נייר אפייה למלבן בעובי 3 מ"מ. חותכים ומיישרים את שולי המלבן בסכין. בעזרת גלגלת משוננת או סכין מסמנים לצורת קרקרים בגודל שנבחר (זהירות, לא לחתוך עד הנייר).
-
- 6. מעבירים בזהירות את נייר האפייה עם הקרקרים על גבי תבנית הפוכה ומניחים מעליהם נייר אפייה נוסף. מעליו מציבים כמשקולת תבנית נוספת ולוחצים מעט על מנת שהקרקרים לא יתרוממו בשעת האפיה ויצאו שטוחים ופריכים במיוחד.
-
- 8. מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות. מוציאים מהתנור, מסירים את 'תבנית המשקולת' ואת נייר האפייה מהקרקרים. מצננים ושוברים בידיים בעדינות לפי הסימונים לקרקרים.