מתכונים חמים

בוריטו עוף עם שעועית ואורז

טורטיה עם פרגית, שעועית שחורה, אורז וגוואקמולי

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(בבושקה הפקות)

מחשבון המרות

מצרכים

  • עבור3-4 סועדים
  • 3 טורטיות בינונית
  • 1 קופסאת שימורים של שעועית שחורה
  • כוס אורז מוכן
  • 150 גרם פרגית או חזה עוף
  • מלח פלפל שמן זית
  • לגוואקמולי:
  • 1 עגבנייה קצוצה
  • צרור כוסברה
  • בצל ירוק
  • פלפל חריף קצוץ (לפי הטעם)
  • 1 אבוקדו חתוך לקוביות
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח ופלפל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1.מחממים את השעועית השחורה בסיר קטן.
  • 2. מתבלים פרגית במלח ופלפל וצולים עם שמן זית על מחבת כ-5 דקות מכל צד. פורסים דק דק.
  • 3.מכינים גוואקומלי מאבוקדו, עגבניות, פלפלים, כוסברה ומיץ לימון ומתבלים.
  • 4.מחממים מעט את הטורטייה על המחבת ומסדרים בתוכה את האורז, השעועית, הגוואקמולי והפרגית. מוסיפים עוד כוסברה קצוצה ופלפל חריף מגלגלים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully