וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בוריטו עוף עם שעועית ואורז

טורטיה עם פרגית, שעועית שחורה, אורז וגוואקמולי

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • עבור3-4 סועדים
  • 3 טורטיות בינונית
  • 1 קופסאת שימורים של שעועית שחורה
  • כוס אורז מוכן
  • 150 גרם פרגית או חזה עוף
  • מלח פלפל שמן זית
  • לגוואקמולי:
  • 1 עגבנייה קצוצה
  • צרור כוסברה
  • בצל ירוק
  • פלפל חריף קצוץ (לפי הטעם)
  • 1 אבוקדו חתוך לקוביות
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1.מחממים את השעועית השחורה בסיר קטן.
  • 2. מתבלים פרגית במלח ופלפל וצולים עם שמן זית על מחבת כ-5 דקות מכל צד. פורסים דק דק.
  • 3.מכינים גוואקומלי מאבוקדו, עגבניות, פלפלים, כוסברה ומיץ לימון ומתבלים.
  • 4.מחממים מעט את הטורטייה על המחבת ומסדרים בתוכה את האורז, השעועית, הגוואקמולי והפרגית. מוסיפים עוד כוסברה קצוצה ופלפל חריף מגלגלים.
  • פיצה טורטייה ברגע

  • קסדיה ירקות קלויים ופטה של מסעדת קרפצ'יו בר

  • אינצ'לדס עוף היסטריות

  • טבית עם פטריות מיובשות

  • מרק אבגולמונו

  • מרק עוף עם קציצות קיפודים

  • תבשיל אורז ופרגיות בסיר אחד

  • קובות אורז ובשר

  • אורז עם חזה עוף בסיר אחד

  • חזה עוף עם אורז ושמיר

  • עוף ואורז עם בשר טחון

  • מקלובה הפתעות

  • דלעת ערמונים במילוי אורז ופרגיות

  • אורז אדום עם עוף

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully