בוריטו עוף עם שעועית ואורז
טורטיה עם פרגית, שעועית שחורה, אורז וגוואקמולי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- עבור3-4 סועדים
- 3 טורטיות בינונית
- 1 קופסאת שימורים של שעועית שחורה
- כוס אורז מוכן
- 150 גרם פרגית או חזה עוף
- מלח פלפל שמן זית
- לגוואקמולי:
- 1 עגבנייה קצוצה
- צרור כוסברה
- בצל ירוק
- פלפל חריף קצוץ (לפי הטעם)
- 1 אבוקדו חתוך לקוביות
- שמן זית
- מיץ לימון
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1.מחממים את השעועית השחורה בסיר קטן.
- 2. מתבלים פרגית במלח ופלפל וצולים עם שמן זית על מחבת כ-5 דקות מכל צד. פורסים דק דק.
- 3.מכינים גוואקומלי מאבוקדו, עגבניות, פלפלים, כוסברה ומיץ לימון ומתבלים.
- 4.מחממים מעט את הטורטייה על המחבת ומסדרים בתוכה את האורז, השעועית, הגוואקמולי והפרגית. מוסיפים עוד כוסברה קצוצה ופלפל חריף מגלגלים.