פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פתיתים ברוטב אדום

      פתיתים זה החיים, במיוחד כשמבשלים אותם בתוך רוטב אדום ועסיסי של מטבוחה, פלפלים ופפריקה שהופך אותם למעדן ממכר

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • עבור 5 מנות
      • שמן זית, לטיגון
      • 1 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות
      • 3-4 שיני שום פרוסות דק
      • 1 חבילה פתיתים
      • 3-4 כפות מטבוחה מוכנה
      • 3 כוסות מים רותחים
      • 1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה
      • מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם
      • להגשה:
      • גבינת פרמזן מגוררת (אפשרי)
      • פטרוזיליה קצוצה

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר בגודל בינוני מחממים את שמן הזית. מוסיפים את הפלפלים והשום ומטגנים מעל להבה בינונית 3-4 דקות עד לריכוך קל של הירקות.
      • 2. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם אגב ערבוב כ-2 דקות, עד שהם מפיצים ריח קלוי.
      • 3. מוסיפים את המטבוחה המוכנה ומערבבים היטב.
      • 4. מוסיפים את המים והפפריקה ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
      • 5. מבשלים את הפתיתים כ- 5 דקות מעל להבה בינונית ומערבבים מידי פעם (זה נותן להם מרקם קרמי יותר). מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 8 דקות נוספות, עד שהפתיתים ספגו את כל הנוזלים והתבשלו. אם צריך מוסיפים מעט מים.
      • 6. משהים 5 דקות, בוחשים ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת מעל ופטרוזיליה קצוצה.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -