- 1. בסיר בגודל בינוני מחממים את שמן הזית. מוסיפים את הפלפלים והשום ומטגנים מעל להבה בינונית 3-4 דקות עד לריכוך קל של הירקות.
-
- 2. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם אגב ערבוב כ-2 דקות, עד שהם מפיצים ריח קלוי.
-
- 3. מוסיפים את המטבוחה המוכנה ומערבבים היטב.
-
- 4. מוסיפים את המים והפפריקה ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
-
- 5. מבשלים את הפתיתים כ- 5 דקות מעל להבה בינונית ומערבבים מידי פעם (זה נותן להם מרקם קרמי יותר). מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 8 דקות נוספות, עד שהפתיתים ספגו את כל הנוזלים והתבשלו. אם צריך מוסיפים מעט מים.
-
- 6. משהים 5 דקות, בוחשים ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת מעל ופטרוזיליה קצוצה.