- 1. מערבבים היטב את כל מרכיבי הקראמבל בין כפות הידיים תוך כדי חיכוך הידיים אחת בשניה עד אחידות החומרים ומניחים בצד.
-
- 2. מניחים את סיר הברזל על גחלים אפורות, שופכים את הסוכר הלבן ומחכים שיתחיל להיווצר קרמל, מערבבים את הסוכר עם כף עץ עד היווצרות קרמל אחיד, בצבע ענברי
- עמוק. חשוב לשמור שהסוכר לא יישרף ועלה עשן (תזמון קריטי).
-
- 3. מוסיפים את התפוחים ומבשלים עד שהנוזלים מתאחדים
- והתפוחים קורמלו מכל צידם, מורידים מהאש.
-
- 4. מפזרים את תערובת הקראמבל מעל לתפוחים, סוגרים במכסה ומניחים עליו גחלים לבנים כ- 45 דקות.