- . בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים נמרצות עד ליצירת בצק אלסטי ויפה. משאירים להתפחה ראשונה מכוסה בניילון עד שהבצק מכפיל את גודלו.
-
- 2. בינתיים מטגנים את הבצל במחבת עד הזהבה עמוקה. מוסיפים את העלים הירוקים ומבשלים יחד עם הבצל והסומק 2-3 דקות, מתבלים במלח ומקררים.
-
- 3. לאחר שהבצק תפח מכדררים אותו לכדורים בגודל של כדור פינג פונג. מניחים את הכדורים על מגש משומן בשמן זית, להתפחה שנייה. לאחר שהכדורים תפחו, פותחים אותם בעדינות לצורה שטוחה בין האצבעות.
-
- 4. מניחים את הכדורים הפתוחים במחבת ברזל יצוק על גבי גחלים אפורות, כדקה מכל צד, מוציאים ומפזרים ירוקים