- 1.בסיר עם מים קרים משרים את אצת הקומבו ופטריות השיטאקי כחצי שעה.
-
- 2. אחרי חצי שעה מדליקים את האש, מביאים לרתיחה ומוציאים מיד את אצת הקומבו. אין לנו בה צורך יותר מלבד טעמה.
-
- 3. ממשיכים לבשל מעט את השיטאקי עד לריכוך, מוציאים בעזרת כף מחוררת וחותכים לפרוסות.
-
- 4. במקביל מבשלים את אטריות האודון כ-10 דקות בסיר מלא מים עד שהן מתרככות. מסננים ושוטפים במים קרים.
-
- 5. חותכים את הפטריות הטריות, מקפיצים על מחבת עם מעט שמן זית ושמן שומשום ומוסיפים לסיר יחד עם פטריות השיטאקי המיובשות.
-
- 6. מערבבים את הקורנפלור ב-1/4 כוס מים קרים עד להמסה ומוסיפים לסיר הפטריות. מערבבים היטב.
-
- 7. מתבלים בסויה ומירין ומכבים את האש.
-
- 8. ההגשה: מחלקים את האטריות בין שתי קעריות מרק, מעליהן מוזגים את מרק הפטריות, מפזרים מעט בצל ירוק ומהצנונית המגוררת, מעט טוגראשי אם רוצים ומגישים.