פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט עם סלק פריך ואגוזים

      מתכון של השף השף ששי שאולזון מהמרכז הקולינרי דן גורמה לסלט ירוקים עם סלק פריך, חמוציות ואגוזים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלק (ShutterStock)
      סלק (ShutterStock)

      מצרכים

      • עבור 3-4 סועדים
      • 1 סלק גדול
      • שמן, לטיגון
      • 500 גר' תערובת עלים לסלט (אורוגולה/בייבי תרד/חסה)
      • 100 גר' חמוציות
      • 100 גר' אגוזים
      • לויניגרט:
      • 2 כפות חומץ תפוחים
      • 1 כף סוכר
      • 1/2 כוס מיץ תפוזים
      • 2 כפות שמן זית
      • מעט מלח

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הויניגרט: מערבבים היטב יחד חומץ, סוכר, מיץ, שמן זית ומלח, עד להמסת הסוכר והמלח.
      • 2. בעזרת קולפן קולפים את הסלק לרצועות דקיקות.
      • 3. מחממים שמן עמוק בסיר רחב או במחבת גדולה ומטגנים כשתי דקות את רצועות הסלק. מעבירים לנייר סופג.
      • 4. מערבבים את העלים, האגוזים והחמוציות עם הוויניגרט ומעבירים לצלחת הגשה.
      • 5. מפזרים מלמעלה את הסלק הפריך ומגישים מיד.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -