מתכונים חמים

סלט עם סלק פריך ואגוזים

מתכון של השף השף ששי שאולזון מהמרכז הקולינרי דן גורמה לסלט ירוקים עם סלק פריך, חמוציות ואגוזים

מתכון מאת: ששי שאולזון ,מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלק

מחשבון המרות

מצרכים

  • עבור 3-4 סועדים
  • 1 סלק גדול
  • שמן, לטיגון
  • 500 גר' תערובת עלים לסלט (אורוגולה/בייבי תרד/חסה)
  • 100 גר' חמוציות
  • 100 גר' אגוזים
  • לויניגרט:
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 1 כף סוכר
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט מלח

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הויניגרט: מערבבים היטב יחד חומץ, סוכר, מיץ, שמן זית ומלח, עד להמסת הסוכר והמלח.
  • 2. בעזרת קולפן קולפים את הסלק לרצועות דקיקות.
  • 3. מחממים שמן עמוק בסיר רחב או במחבת גדולה ומטגנים כשתי דקות את רצועות הסלק. מעבירים לנייר סופג.
  • 4. מערבבים את העלים, האגוזים והחמוציות עם הוויניגרט ומעבירים לצלחת הגשה.
  • 5. מפזרים מלמעלה את הסלק הפריך ומגישים מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully