פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מילפיי קוקוס למבינים

      מתכון למילפיי על בסיס טוויל קוקוס

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מילפיי כשר לפסח: טוייל קוקוס עם קצפת ותיתים (דרור עינב)
      מילפיי כשר לפסח: טוייל קוקוס עם קצפת ותיתים (דרור עינב)

      מצרכים

      • לטוויל קוקוס:
      • 100 גרם חמאה בטמפ' החדר
      • 1 כוס קוקוס מגורד
      • 1 כוס סוכר
      • 4 חלבונים
      • לקצפת אינסטנט פודינג של הילדות:
      • קרטון שמנת מתוקה
      • 200 מיל חלב (3/4 כוס)
      • שקית אינסטנט פודינג
      • לקישוט:
      • 15 תותים טריים חצויים
      • מיץ מחצי לימון
      • 2 כפות סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. הטוויל: במיקסר עם בלון הקצפה מעבדים החמאה במהירות בינונית תוך הוספה של הסוכר והקוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.
      • 2. מוסיפים לאט לאט את החלבונים עד שהם מתאחדים בתערובת החמאה והקוקוס.
      • 3. משטחים את התערובת על נייר אפיה משומן ואופים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות כ-40 דקות או עד שהטוויל זהוב מאוד.
      • 4. מוציאים מהתנור מקררים כחצי שעה ובינתיים מקציפים יחד את השמנת עם החלב והאינסטנט פודינג במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב.
      • 5. את התותים שמים בקערה או צנצנת עם מיץ הלימון והסוכר. מערבבים וממתינים דקה שתיים עד שהם מתחילים להגיר נוזלים.
      • 6. ההרכבה: שוברים את הטוויל לחתיכות א-סימטריות אבל שוות בערך בגודלן (אפשר לפני האפיה ליצור עיגולים שווים בעזרת רינג). על צלחת מניחים טוויל, מעליו כף גדושה של קצפת, שוב טוויל ושוב קצפת -ממשיכים עד לקבלת הגובה הרצוי ומסיימים עם טוייל. מעליו או בצד ניתן להניח לפני ההגשה מהתותים יחד עם הנוזל שניגר מהם.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -