- 1. הטוויל: במיקסר עם בלון הקצפה מעבדים החמאה במהירות בינונית תוך הוספה של הסוכר והקוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 2. מוסיפים לאט לאט את החלבונים עד שהם מתאחדים בתערובת החמאה והקוקוס.
-
- 3. משטחים את התערובת על נייר אפיה משומן ואופים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות כ-40 דקות או עד שהטוויל זהוב מאוד.
-
- 4. מוציאים מהתנור מקררים כחצי שעה ובינתיים מקציפים יחד את השמנת עם החלב והאינסטנט פודינג במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב.
-
- 5. את התותים שמים בקערה או צנצנת עם מיץ הלימון והסוכר. מערבבים וממתינים דקה שתיים עד שהם מתחילים להגיר נוזלים.
-
- 6. ההרכבה: שוברים את הטוויל לחתיכות א-סימטריות אבל שוות בערך בגודלן (אפשר לפני האפיה ליצור עיגולים שווים בעזרת רינג). על צלחת מניחים טוויל, מעליו כף גדושה של קצפת, שוב טוויל ושוב קצפת -ממשיכים עד לקבלת הגובה הרצוי ומסיימים עם טוייל. מעליו או בצד ניתן להניח לפני ההגשה מהתותים יחד עם הנוזל שניגר מהם.