נושאים חמים

מילפיי קוקוס למבינים

מתכון למילפיי על בסיס טוויל קוקוס

מילפיי כשר לפסח: טוייל קוקוס עם קצפת ותיתים (דרור עינב)
מילפיי כשר לפסח: טוייל קוקוס עם קצפת ותיתים (דרור עינב)

מצרכים

  • לטוויל קוקוס:
  • 100 גרם חמאה בטמפ' החדר
  • 1 כוס קוקוס מגורד
  • 1 כוס סוכר
  • 4 חלבונים
  • לקצפת אינסטנט פודינג של הילדות:
  • קרטון שמנת מתוקה
  • 200 מיל חלב (3/4 כוס)
  • שקית אינסטנט פודינג
  • לקישוט:
  • 15 תותים טריים חצויים
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. הטוויל: במיקסר עם בלון הקצפה מעבדים החמאה במהירות בינונית תוך הוספה של הסוכר והקוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2. מוסיפים לאט לאט את החלבונים עד שהם מתאחדים בתערובת החמאה והקוקוס.
  • 3. משטחים את התערובת על נייר אפיה משומן ואופים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות כ-40 דקות או עד שהטוויל זהוב מאוד.
  • 4. מוציאים מהתנור מקררים כחצי שעה ובינתיים מקציפים יחד את השמנת עם החלב והאינסטנט פודינג במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב.
  • 5. את התותים שמים בקערה או צנצנת עם מיץ הלימון והסוכר. מערבבים וממתינים דקה שתיים עד שהם מתחילים להגיר נוזלים.
  • 6. ההרכבה: שוברים את הטוויל לחתיכות א-סימטריות אבל שוות בערך בגודלן (אפשר לפני האפיה ליצור עיגולים שווים בעזרת רינג). על צלחת מניחים טוויל, מעליו כף גדושה של קצפת, שוב טוויל ושוב קצפת -ממשיכים עד לקבלת הגובה הרצוי ומסיימים עם טוייל. מעליו או בצד ניתן להניח לפני ההגשה מהתותים יחד עם הנוזל שניגר מהם.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

טוב לדעת