- . לקציצות: מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה ולשים היטב. יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג.
-
- 2. לרוטב: מחממים סיר רחב ושטוח, מחממים את השמן ומוסיפים את הכרישה.
-
- 3. מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב 25-30 דקות, עד שמתקבל מרקם ריבתי.
-
- 4. מוסיפים את כל התבלינים והרסק ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את המים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
-
- 5. מסדרים את הקציצות בתוך הסיר. מבשלים על להבה בינונית כ-30 דקות, עד שהקציצות התבשלו לחלוטין. טועמים ומתקנים תיבול. בהגשה ניתן לעטר בבצל ירוק או בעלים ירוקים קצוצים דק של כרישה.
- שתף