- 1. הירקות: חוצים את הפלפלים לאורך ומסירים את הליבה. מניחים בקערה יחד עם טבעות החציל, שמן הזית, המלח והפלפל ומערבבים היטב. צולים על מנגל 2-3 דקות מכל צד עד התרככות, או לחלופין מסדרים על תבנית עם נייר אפייה ואופים בחום של 200 מעלות 20 דקות או עד ריכוך. שומרים בצד בטמפ' החדר.
-
- 2.הפיתות: פותים את הפיתות לרוחבן לקבלת שתי פרוסות, משמנים מברישים בשמן זית וקולים על המנגל דקה או עד הזהבה קלה.
-
- 3.הפרגית: מערבבים בצלחת שטוחה את השמן הרגיל, תערובת הקייג'ון ומלח ופלפל. מניחים את נתחי העוף בתערובת התבלינים והופכים כך שכל הנתחים יכוסו בה.
-
- 4. מוציאים את הפרגיות מתערובת התיבול וצורבים אותן על מנגל לוהט 3-4 דקות מכל צד לחלופין, ניתן לצלות במחבת פסים.
-
- 5.ההגשה: מסדרים על חצאי הפיתות הקלויות מפרוסות מהחצילים והפלפלים. מניחים מעליהם את הפרגית ומוסיפים מעל מעט טחינה ביתית ופטרוזיליה קצוצה.