- 1. מתחילים בהכנה בבית: במחבת עם שמן זית שמים מטגנים את הבצל במחבת מעל להבה גבוהה כ-8 דקות תוך ערבוב עד שהבצל מתרכך ומתחיל להזהיב.
-
- 2. מוסיפים את כל התבלינים כולל המלח והפלפל, מטגנים דקה נוספת ומוציאים לקערה.
-
- 3. מוסיפים עוד מעט שמן זית למחבת וכשהיא לוהטת מניחים בה את חלקי העוף (באזורים שונים, ככה שכולם יקבלו מנת חום הגונה). צורבים אותם היטב 2 דקות מצד אחד ואז מקפיצים חצי דקה נוספת עד שהתבשלו כמעט לחלוטין. מכבים את האש ומעבירים את המעורב לקערה יחד עם הבצל המטוגן. מערבבים ונותנים לתערובת להתקרר מעט.
-
- 4. חוצים את הפיתות וממלאים אותן במעורב (חשוב לא למלא יותר מדי כדי לא לקרוע את הפיתות).
-
- 5. ממשיכים על המנגל: מזלפים על הפיתות שמן זית משני הצדדים. צורבים על החלק הכי חם של המנגל 1-2 דקות מכל צד עד קבלת סימני גריל. מעבירים לחלק פחות לוהט של המנגל וצולים עוד 1-2 דקות נוספות, תוך כדי שמקפידים להפוך כל חצי דקה, עד שהפיתה פריכה. מגישים מיד עם טחינה ועמבה.
-
- 6. אם ממשיכים בהכנה בבית: מזלפים על הפיתות שמן זית משני הצדדים. צורבים במחבת פסים או מחבת רגילה 1-2 דקות מכל צד עד הזהבה קלה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-7-8 דקות או עד שהפיתות פריכות. מוציאים ומגישים מיד.