פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלמון ואורז בסמטי ברוטב טריאקי

      מופחת קלוריות, זריז וקל להכנה. אורלי פלאי עם פתרון מושלם לארוחת צהריים טעימה

      3 מדרגים / 3.36 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • חומרים ל-4 מנות
      • 300 גרם פילה סלמון טרי או מהקפאה, חתוך לקוביות
      • 1 כפית שמן
      • אורז לבן מבושל
      • לרוטב טריאקי:
      • 1/2 כוס רוטב סויה
      • 1/2 כוס מירין
      • 4-6 כפות דבש או סילאן או סוכר חום
      • 1 כף שבבי בצל יבש
      • 1 כפית שבבי שום יבש
      • 1/2 כפית ג'ינג'ר יבש
      • לא חובה
      • 1 כפית קורנפלור (עמילן תירס) מהול במעט מים
      • להגשה
      • זרעי שומשום ובצל ירוק

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את חומרי הרוטב בסיר קטן עד להסמכה קלה, אם רוצים מוסיפים קורנפלור מדולל במעט מים ומערבבים עד שהרוטב מסמיך ומבריק.
      • 2. מניחים את קוביות הסלמון בווק עם שמן חם וצורבים דקה-שתיים. מוסיפים 3 כפות רוטב, מכסים ומכבים את האש. מניחים לסלמון להשלים בישול באידוי.
      • 3. פותחים את הווק, מוסיפים את האורז מסביב לסלמון, סוגרים שוב ונותנים לו להתחמם יחד.
      • 4. מגישים עם זרעי שומשום ובצל ירוק מעל.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -