פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת סולת של אוסאמה דלאל

      מתכון לקינוח הכי טעים וחגיגי במיוחד - לילות ביירות, עוגת סולת מתוקה עם קצפת מלמעלה, סירופ מתוק ופירות יער טריים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      לילות ביירות (נמרוד סונדרס)
      לילות ביירות (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • (תבנית פיירקס)
      • 1 ליטר חלב
      • 1 כוס סולת
      • חצי כוס סוכר
      • לקצפת:
      • 2 כפות גדושות קרם פרש או שמנת חמוצה
      • 2 מכלי שמנת מתוקה
      • 1 כף סוכר
      • 1 מקל וניל מגורד
      • לסירופ (אופציונלי):
      • 1/2 כוס סוכר
      • 1/2 כוס מים
      • 3-4 עלי גרניום לימוני
      • לקישוט:
      • פירות יער
      • שקדים קלויים / פיסטוקים

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים בסיר על אש בינונית את החלב עם הסולת והסוכר בערך 7 דקות עד לקבלת עיסה אחידה ודייסתית.
      • 2. מעבירים את העיסה לתבנית פיירקס, מקררים כשעה בטמפרטורה החדר ומעבירים למקרר לעוד שעה לפחות.
      • 3. הקצפת: מקציפים יחד את השמנת עם הסוכר, הווניל והקרם פרש ומסדרים מעל העוגה.
      • 4. מגישים עם מעט מהסירופ, פירות יער טריים ושקדים קלויים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -