- 1. מרתיחים את קוביות הבשר במים כ-30 דקות. שופכים את המים ושוטפים היטב את הבשר.
-
- 2. מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את החומוס, השום, הפלפל הירוק החריף והתבלינים (פלפל מיובש, פפריקה, קינמון, כמון, פלפל שחור).
-
- 3. שופכים מים לתוך הסיר עד גובה הבשר והחומוס ומביאים לרתיחה.
-
- 4. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים וחצי או עד שהבשר נימוח והרוטב מסמיך. אם הרוטב לא מספיק סמיך ממשיכים לבשל ללא כיסוי עד שחלק מהנוזלים מצטמצמים. טועמים ומוסיפים מלח רק אם צריך.
-
- 5. לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, בוחשים ומגישים.
-
- *ניתן להכין את התבשיל גם יומיים לפני ערב החג. טעמו רק ישתבח.