פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קדירת מוסר ומנגולד

      דג משובח, יין לבישול ומעט עבודת הרכבה - זה כל מה שמפריד ביניכם למנה הנאה הזאת

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קדירת מוסר ומנגולד (דרור עינב)
      קדירת מוסר ומנגולד (דרור עינב)

      מצרכים

      • מצרכים ל- 4 סועדים
      • 400 גר פילה מוסר ים נקי חתוך למנות של 100 גרם
      • 4 חופנים יפים של מנגולד
      • 300 גרם גרגירי חומוס מוכן לאכילה
      • 200 גרם ברוקולי חלוט
      • 2 ליטר ציר ירקות
      • 1 גרם זעפרן
      • בקבוק יין לבן לבישול

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים מעט שמן במחבת ושמים את גרגירי החומוס, כשהם מתחילים לקבל מעט צבע מוסיפים מעט יין לבן, כשהיין מצטמצם, מוסיפים ציר ירקות וזעפרן ומביאים לרתיחה, כשהציר רותח, שמים את המנגולד והברוקולי, את מנת הדג ומבשלים הכל ביחד.
      • 2. במידת הצורך מוסיפים עוד ציר ירקות עד שהדג מוכן. במהלך הבישול מערבבים בעדינות את המחבת וכך למעשה יוצרים את הרוטב למנה.
      • 3. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -