וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סוטלאץ: ריזו קון לצ'ה

מסורתי, קל ומענג. קינוח אורז בסגנון ספרדי שתוכלו להכין בקלות

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

סוטלאץ' אורז. דרור עינב
סוטלאץ' אורז

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים:
  • 1 יחידות אננס
  • 2 יחידות קיווי
  • 2 יחידות תפוח
  • 3 יחידות מנגו טרי
  • 800 מ"ל חלב קוקוס
  • 300 גרם אורז עגול
  • 700 גרם חלב
  • 60 גרם סוכר
  • מקל קינמון
  • 1/2 כף קורנפלור- במידת הצורך

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את הפירות חוץ מהמנגו וחותכים לקוביות- שומרים בקירור.
  • 2. מרק מנגו: מקלפים את המנגו וטוחנים ביחד עם חלב קוקוס עד למרקם נוזלי ואחיד.
  • 3. סוטלאץ: מבשלים את האורז על אש נמוכה עם מקל הקינמון,חלב והסוכר עד שהאורז רך וכל החלב נספג באורז, מקררים. במידה והאורז מוכן אך עדיין נוזלי אפשר להוסיף קורנפלור ולטחון קצת, זה יעשה את האורז סמיך יותר.
  • 4. הרכבת המנה: מסדרים במרכז הצלחת את האורז הקר, יוצקים מסביב את מרק המנגו ומסדרים יפה את הפירות על האורז.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully