פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      ברד פודינג

      קבצו את שאריות חלת השבת לקינוח מושחת ומענג, עם שבבי שוקולד, מייפל וארומה של קוקוס

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • לתבנית בגודל 20X30 ס"מ
      • 1 חלה חתוכה לקוביות קטנות
      • 5 ביצים
      • 1 כוס (240 מ"ל) חלב 3 אחוז
      • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
      • 2/3 כוס (130 גרם) סוכר
      • 1 כפית תמצית וניל אמיתית
      • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס
      • 2 כפות שמן קוקוס
      • 1 כוס תה עם 2 כפות מייפל

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. טורפים את הביצים בקערה גדולה, מוסיפים חלב, שמנת מתוקה, סוכר ותמצית וניל.
      • 3. מוסיפים את קוביות החלה ומערבבים היטב, כך שכל קוביות החלה יצופו היטב בבלילת הביצים.
      • 4. משמנים את התבנית בשמן קוקוס ויוצקים לתוכה את תערובת הביצים עם השמנת וקוביות החלה.
      • 5. מפזרים מלמעלה את השוקולד צ'יפס וממתינים כ-10 דקות עד שהנוזלים נספגים בלחם.
      • 6. אופים 40-35 דקות, עד הזהבה ובינתיים מכינים כוס תה מומתק במייפל ונותנים לו להתקרר.
      • 7. כשמאפה השחום והחם יוצא מהתנור, שופכים מעליו את תה המייפל הקר, ממתינים כמה דקות ומגישים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -