וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברד פודינג

קבצו את שאריות חלת השבת לקינוח מושחת ומענג, עם שבבי שוקולד, מייפל וארומה של קוקוס

מתכון מאת: אבי ביטון

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • לתבנית בגודל 20X30 ס"מ
  • 1 חלה חתוכה לקוביות קטנות
  • 5 ביצים
  • 1 כוס (240 מ"ל) חלב 3 אחוז
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 2/3 כוס (130 גרם) סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתית
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • 1 כוס תה עם 2 כפות מייפל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. טורפים את הביצים בקערה גדולה, מוסיפים חלב, שמנת מתוקה, סוכר ותמצית וניל.
  • 3. מוסיפים את קוביות החלה ומערבבים היטב, כך שכל קוביות החלה יצופו היטב בבלילת הביצים.
  • 4. משמנים את התבנית בשמן קוקוס ויוצקים לתוכה את תערובת הביצים עם השמנת וקוביות החלה.
  • 5. מפזרים מלמעלה את השוקולד צ'יפס וממתינים כ-10 דקות עד שהנוזלים נספגים בלחם.
  • 6. אופים 40-35 דקות, עד הזהבה ובינתיים מכינים כוס תה מומתק במייפל ונותנים לו להתקרר.
  • 7. כשמאפה השחום והחם יוצא מהתנור, שופכים מעליו את תה המייפל הקר, ממתינים כמה דקות ומגישים.
  • נגולה- לחם פורים מתוק

  • לחם איכרים ממולא ירקות קלויים

  • לחם איטלקי של ארז קומרובסקי

  • עוגת שוקולית חלומית

  • עוגת כדורי שוקולד וקוקוס (שוקוקוס)

  • עוגת פיסטוק

  • שבלולי פרג ומרציפן

  • עוגת גלידה עוגיות

  • ארטיק מלבי

  • נקטרינות עם קראמבל שקדים

  • מאפינס מייפל ושיבולת שועל

  • גלילת תמרים ואגוזים

  • מאפינס אפרסקים ופירורים

  • טארט קוקוס ואננס קפוא

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully