וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סהרוני קינמון של אהובה אלפרון

סהרוני הקינמון של הבשלנית אהובה אלפרון

מתכון מאת: אהובה אלפרון, מערכת וואלה

סהרונים ועוגיות קוקוס של אהובה אלפרון. דרור עינב
סהרונים ועוגיות קוקוס של אהובה אלפרון

מצרכים למתכון

  • כמות: 50 עוגיות
  • מצרכים:
  • 2 אריזות (400 גרם) מרגרינה
  • 1 ק"ג קמח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 4 אריזות סוכר וניל
  • קליפה מלימון מגורר
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 אריזות אבקת אפייה
  • 1 כף קינמון גדושה
  • לציפוי:
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף קינמון

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. ממיסים את המרגרינה במיקרוגל.
  • 3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את המרגרינה המומסת ביחד את שאר מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק רך, ריחני ונעים לעבודה.
  • 4. מערבבים את הקינמון והסוכר, יוצרים מהבצק צורת סהרונים ומגלגלים בתערובת הקינמון. מסדרים על גבי תבניות מרופדות נייר אפיה.
  • 5. מעבירים לתנור החם ואופים 35 דקות. העוגיות מוכנות כשהן מקבלות גוון חום-שנהב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully