פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סהרוני קינמון של אהובה אלפרון

      סהרוני הקינמון של הבשלנית אהובה אלפרון

      7 מדרגים / 3.38 כוכבים

      סהרונים ועוגיות קוקוס של אהובה אלפרון (דרור עינב)
      סהרונים ועוגיות קוקוס של אהובה אלפרון (דרור עינב)

      מצרכים

      • כמות: 50 עוגיות
      • מצרכים:
      • 2 אריזות (400 גרם) מרגרינה
      • 1 ק"ג קמח
      • 1/2 כוס שמן
      • 1 כוס מיץ תפוזים
      • 4 אריזות סוכר וניל
      • קליפה מלימון מגורר
      • 2 ביצים
      • 1 כוס סוכר
      • 2 אריזות אבקת אפייה
      • 1 כף קינמון גדושה
      • לציפוי:
      • 1 כוס סוכר
      • 1 כף קינמון

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. ממיסים את המרגרינה במיקרוגל.
      • 3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את המרגרינה המומסת ביחד את שאר מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק רך, ריחני ונעים לעבודה.
      • 4. מערבבים את הקינמון והסוכר, יוצרים מהבצק צורת סהרונים ומגלגלים בתערובת הקינמון. מסדרים על גבי תבניות מרופדות נייר אפיה.
      • 5. מעבירים לתנור החם ואופים 35 דקות. העוגיות מוכנות כשהן מקבלות גוון חום-שנהב.

      עוד מתכוני עוגיות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -