סהרוני קינמון של אהובה אלפרון
סהרוני הקינמון של הבשלנית אהובה אלפרון
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כמות: 50 עוגיות
- מצרכים:
- 2 אריזות (400 גרם) מרגרינה
- 1 ק"ג קמח
- 1/2 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 4 אריזות סוכר וניל
- קליפה מלימון מגורר
- 2 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 אריזות אבקת אפייה
- 1 כף קינמון גדושה
- לציפוי:
- 1 כוס סוכר
- 1 כף קינמון
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. ממיסים את המרגרינה במיקרוגל.
- 3. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את המרגרינה המומסת ביחד את שאר מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק רך, ריחני ונעים לעבודה.
- 4. מערבבים את הקינמון והסוכר, יוצרים מהבצק צורת סהרונים ומגלגלים בתערובת הקינמון. מסדרים על גבי תבניות מרופדות נייר אפיה.
- 5. מעבירים לתנור החם ואופים 35 דקות. העוגיות מוכנות כשהן מקבלות גוון חום-שנהב.