- 1.לתחתית: מערבבים בקערה פירורי ביסקוויט עם סוכר דמררה וחמאה מומסת ומערבבים היטב כך שהפירורים מצופים בחמאה.
-
- 2. מהדקים את התערובת לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפיה.
-
- 3.למלית: מערבבים בקערה גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר, תמצית וניל, גרידת לימון וקמח. מוסיפים ביצים טרופות ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
-
- 4. יוצקים את הבלילה לתבנית, מעל תחתית הביסקוויטים, ומפזרים מעליה את הפטל הקפוא.
-
- 5. אופים כ- 50 דקות בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות עד שהתערובת יציבה למראה ותפוחה בדפנות, אך עדיין רוטטת במרכז.
-
- 6. מצננים היטב ומעבירים לקירור לכמה שעות ,חותכים לקוביות ומעטרים בקליפת לימון מגוררת.
-
- רוצים לגוון?
- תוכלו להכין את העוגה גם בשילוב של תערובת פירות יער, או אוכמניות קפואות.