- 1. מחממים תנור ל-160 מעלות. משמנים תבנית או רינג בקוטר 20 ס"מ ומניחים בצד.
-
- 2. במיקסר עם וו גיטרה, מעבדים את החמאה, 160 גר' מהסוכר (3/4 כוס+כף), וניל וגרידת לימון. מוסיפים פנימה את החלמונים. מוסיפים פנימה את אבקת השקדים.
-
- 4. מוציאים מהמיקסר, ומקפלים פנימה את גבינת הריקוטה.
-
- 5. לוקחים את החלבונים ומקציפים בנפרד, עם וו הקצפה, עד שמתחיל להיווצר קצף. בשלב הזה מוסיפים בהדרגה את שארית הסוכר. ממשיכים להקציף עד שהקצף יציב.
-
- 6. מקפלים את מסת החלבונים אל תוך מסת החלמונים עד שמקבלים בלילה בצבע אחיד ובמרקם אחיד.
-
- 7. מוזגים אל תוך התבנית, ומשקטים את פני השטח בשקדים.
- אופים כ-40-45 דקות. מוציאים מהתנור ומקררים. לאחר שהעוגה התקררה, מוציאים מהרינג. לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר.