קממבר צלויה במעטפת עלי תות
עמוס שיאון, השף של מסעדת הלנה בנמל בקיסריה, במתכון קל במיוחד לקממבר צלויה במעטפת תותים ועלי תות בשמן זית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כיכר קממבר
- חופן תותי עץ
- מעט דבש ושמן זית
- עלי תות
- להגשה:
- ענבים
- שקדים
אופן ההכנה
- 1. מכסים את כיכר הקממבר בתותי עץ, דבש ושמן זית.
- 2. עוטפים בעלי התות (ניתן להצמיד את העלים לגבינה באמצעות קיסמים).
- 2. צולים בתנור על חום מקסימלי (או בטאבון) כ-5 דקות עד שהגבינה נמסה והעלים נשרפים ומגישים עם ענבים ושקדים.