מתכונים חמים

קממבר צלויה במעטפת עלי תות

עמוס שיאון, השף של מסעדת הלנה בנמל בקיסריה, במתכון קל במיוחד לקממבר צלויה במעטפת תותים ועלי תות בשמן זית

מתכון מאת: עמוס שיאון, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

תותי עץ (צילום: מערכת וואלה! NEWS, יעל לאור)

מחשבון המרות

מצרכים

  • כיכר קממבר
  • חופן תותי עץ
  • מעט דבש ושמן זית
  • עלי תות
  • להגשה:
  • ענבים
  • שקדים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכסים את כיכר הקממבר בתותי עץ, דבש ושמן זית.
  • 2. עוטפים בעלי התות (ניתן להצמיד את העלים לגבינה באמצעות קיסמים).
  • 2. צולים בתנור על חום מקסימלי (או בטאבון) כ-5 דקות עד שהגבינה נמסה והעלים נשרפים ומגישים עם ענבים ושקדים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully