קממבר צלויה במעטפת עלי תות

עמוס שיאון, השף של מסעדת הלנה בנמל בקיסריה, במתכון קל במיוחד לקממבר צלויה במעטפת תותים ועלי תות בשמן זית

מתכון מאת: עמוס שיאון, מערכת וואלה!
תותי עץ. יעל לאור, מערכת וואלה! NEWS
תותי עץ(צילום: יעל לאור)

מצרכים

  • כיכר קממבר
  • חופן תותי עץ
  • מעט דבש ושמן זית
  • עלי תות
  • להגשה:
  • ענבים
  • שקדים

אופן ההכנה

  • 1. מכסים את כיכר הקממבר בתותי עץ, דבש ושמן זית.
  • 2. עוטפים בעלי התות (ניתן להצמיד את העלים לגבינה באמצעות קיסמים).
  • 2. צולים בתנור על חום מקסימלי (או בטאבון) כ-5 דקות עד שהגבינה נמסה והעלים נשרפים ומגישים עם ענבים ושקדים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully