פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פירות קיץ מקורמלים עם גבינה כחולה ואגוזים

      רות אוליבר במתכון לפירות קיץ חמצמצים עם גבינת רוקפור ואגוזים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פירות קיץ צלויים עם גבינת כחולה (יח
      פירות קיץ צלויים עם גבינת כחולה (יח"צ , דרור עינב)

      מצרכים

      • ל-4 מנות
      • 2 כפות שמן
      • 3 כפות סוכר
      • 3-4 משמשים כתומים ובשלים, חצויים ונקיים מחרצנים
      • 4 אפרסקים (או נקטרינות) חצויים ונקיים מחרצנים
      • 2 כפות חומץ בלסמי
      • להגשה:
      • 150 גרם גבינה כחולה 29 % שומן
      • 1 כף דבש
      • 100 גרם אגוזי לוז או מלך קלויים
      • 2 גבעולי נענע
      • שמן זית לזילוף
      • קורט מלח גס

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים שמן במחבת, מפזרים סוכר על תחתיתה ומחכים מספר דקות עד שהסוכר מתחיל להתקרמל.
      • 2. מניחים את חצאי הפירות על המחבת כשהצד החתוך על הסוכר וממתינים כ-3 דקות או עד שהפירות מתחילים להגיר מעט נוזלים.
      • 3. מקפיצים את הפירות עוד דקה שתים, יוצקים את הבלסמי ומקפיצים עוד דקה, מסירים מהאש מעבירים לכלי שטוח.
      • 4. מפזרים מיד גבינה כחולה, אגוזים ועלי נענע. מזלפים מעט שמן זית, דבש ומלח גס ומגישים בטמפרטורת החדר.

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -