פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בראוניז בשני צבעים

      בראוניז מושחתים ושוקלדיים במיוחד בשני צבעים. הצבע הכתום היפה, מתקבל בזכות שילוב של דלעת

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בראוניז שוקולד ודלעת (דרור עינב)
      בראוניז שוקולד ודלעת (דרור עינב)

      מצרכים

      • כמות: תבנית מרובעת בגודל 23X23 ס"מ (לתוצאה גבוהה במיוחד)
      • למסת הדלעת:
      • 85 גרם גבינת שמנת
      • 15 גרם חמאה רכה
      • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
      • 1 ביצה
      • 230 גרם דלעת מבושלת ומסוננת
      • 1 כפית תמצית וניל
      • 1/2 כפית קינמון
      • קורט מלח
      • 50 גרם קמח
      • למסת השוקולד:
      • 170 גרם חמאה
      • 455 גרם שוקולד מריר
      • 130 גרם (כוס פחות כף) קמח
      • 5 ביצים
      • 400 גרם (2 כוסות) סוכר דמררה
      • ½ כפית מלח
      • כפית תמצית וניל

      אופן ההכנה

      • 1.מחממים תנור ל-170 מעלות.
      • 2.הכנת מסת הדלעת: טורפים את גבינת השמנת והחמאה ומוסיפים סוכר. בקערה נוספת טורפים את הביצה יחד עם הדלעת. מוסיפים וניל, קינמון ומלח ויוצקים תוך כדי ערבוב לקערת השמנת והחמאה. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לאיחוד החומרים (אחרי הוספת הקמח יש להימנע מערבוב יתר).
      • 3.הכנת מסת הבראוניז: ממיסים חמאה ושוקולד יחד בבאן מארי או במיקרו בפולסים של 30 שניות תוך הקפדה על ערבוב בכל הפסקה, עד שהם נמסים לחלוטין. מצננים.
      • 4. בינתיים מקציפים את הביצים, הסוכר, המלח והווניל כ-5 ומוסיפים את תערובת השוקולד (שהצטנן בינתיים) בעזרת מרית (לקקן) בתנועות קיפול. לבסוף מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב רק עד לקבלת מסה אחידה.
      • 5. מוזגים את מסת הבראוניז לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה. עם כף יוצקים מעליה בזהירות את מסת הדלעת ובעזרת קיסם או סכין חדה יוצרים שמיניות כדי שמסת הדלעת תיבלע לתוך מסת הבראוניז.
      • 6. אופים 25-30 דקות. מקפידים לא לאפות יתר על המידה כדי לא לקבל תוצאה יבשה.

      עוד מתכוני עוגות ועוגיות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -