- 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
- 2. בעזרת מטרפה ידנית או במיקסר עם בלון, מערבלים את הגבינות עם השמנת והסוכר.
- 3. מוסיפים את הביצים אחת-אחת וממשיכים לערבל. מוסיפים את הקמח וקליפת הלימון המגוררת ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
- 4. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים 15 דקות להזהבה קלה.
- 5. מורידים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים עוד 40-35 דקות עד שהעוגה מתייצבת, אך נותרת מעט רכה במרכז. אל דאגה היא תתייצב לגמרי בקירור.
- 6. מכבים את התנור ומניחים לעוגה להתקרר בתנור הכבוי במשך שעה. מצננים עוד שעתיים מחוץ לתנור, עוטפים בניילון ומעבירים למקרר עד להגשה.
- 7. לפני ההגשה מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים. מצפים את חלקה העליון של העוגה ומקשטים בזסטים מקליפת לימון.