וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחם ביתי

במקום לקנות לחם ארז קומרובסקי מצייד אתכם במתכון פשוט ביותר ללחם ביתי מזין, עם גרגירי חמניות, זרעי צ'יה ודלעת, שכיף לנשנש גם סתם כך.

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה

לחם קסם של ארז קומרובסקי. אפיק גבאי,
לחם קסם של ארז קומרובסקי/אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • לכיכר גדולה/ 2 קטנות
  • 1/2 ק"ג קמח קסם מלא
  • 400 גרם מים
  • לציפוי:
  • 1/2 כוס גרגרי חמניות
  • 1/2 כוס פרג
  • 1/2 כוס זרעי דלעת
  • 1/2 כוס צ'יה
  • **תבנית אינגליש קייק רחבה

אופן ההכנה

  • 1. לשים יחד את הקמח קסם עם המים מספר דקות עד שהבצק מתאחד.
  • 2. מניחים לבצק לתפוח בקערה משומנת מכוסה בניילון כחצי שעה.
  • 3. יוצרים כיכר לחם מאורכת ומגלגלים אותה על מגבת רטובה. מכסים בכל סוגי הגרעינים או משאירים נקי.
  • 4. מניחים בתוך תבנית אינגליש קייק רחבה (או 2 תבניות קטנות) ומתפיחים כ- 1/2 שעה.
  • 5. חורצים את הבצק בסכין יפנית ואופים בטמפ' של 220 מעלות כ- 25-30 דק'.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully