תבשיל פיטריות

חיים כהן במתכון למנה ראשונה של 3 סוגי פטריות, יין וחמאה לבנה, מרווה ופרמזן

מתכון מאת: חיים כהן, מערכת וואלה!
מנת פטריות של השף חיים כהן. דרור עינב
מנת פטריות של השף חיים כהן

מצרכים

  • כמות: עבור 4 סועדים (כמנה ראשונה)
  • מצרכים:
  • 20 גרם חמאה
  • 1 שן שום
  • 1/4 פלפל צ'ילי ירוק
  • 3 עלי מרווה
  • 3 פטריות מלך היער חתוכות ל-4
  • צרור פטריות שינוקי
  • 100 גרם פטריות ירדן
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 1/2 כוס מים או ציר ירקות
  • להגשה:
  • פרמזן מגורר

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. במחבת ממיסים חמאה עם שום, צ'ילי ומרווה. מוסיפים את כל סוגי הפטריות ומטגנים כ-3 דקות.
  • 2. מוסיפים את היין הלבן, מביאים לרתיחה ונותנים לאלכוהול להתאדות.
  • 3. מוסיפים ציר ירקות או מים, מביאים שוב לרתיחה עדינה ומבשלים כ- 2 דקות נוספות עד לקבלת נוזל אחיד ומרוכז .
  • 4. מוזגים לצלחת הגשה ומגררים פרמזן מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully