פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל פיטריות

      חיים כהן במתכון למנה ראשונה של 3 סוגי פטריות, יין וחמאה לבנה, מרווה ופרמזן

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מנת פטריות של השף חיים כהן (דרור עינב)
      מנת פטריות של השף חיים כהן (דרור עינב)

      מצרכים

      • כמות: עבור 4 סועדים (כמנה ראשונה)
      • מצרכים:
      • 20 גרם חמאה
      • 1 שן שום
      • 1/4 פלפל צ'ילי ירוק
      • 3 עלי מרווה
      • 3 פטריות מלך היער חתוכות ל-4
      • צרור פטריות שינוקי
      • 100 גרם פטריות ירדן
      • 1/2 כוס יין לבן
      • 1/2 כוס מים או ציר ירקות
      • להגשה:
      • פרמזן מגורר

      אופן ההכנה

      • אופן ההכנה:
      • 1. במחבת ממיסים חמאה עם שום, צ'ילי ומרווה. מוסיפים את כל סוגי הפטריות ומטגנים כ-3 דקות.
      • 2. מוסיפים את היין הלבן, מביאים לרתיחה ונותנים לאלכוהול להתאדות.
      • 3. מוסיפים ציר ירקות או מים, מביאים שוב לרתיחה עדינה ומבשלים כ- 2 דקות נוספות עד לקבלת נוזל אחיד ומרוכז .
      • 4. מוזגים לצלחת הגשה ומגררים פרמזן מעל.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -