וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופריטו ירושלמי

השף אסף סרי ממסעדת יודל'ה מלמד איך מכינים תבשיל סופריטו ירושלמי עם עוף ותפוחי אדמה בבישול ארוך

מתכון מאת: אסף סרי, מערכת וואלה

סופריטו עוף ירושלמי של יודל'ה. דרור עינב
סופריטו עוף ירושלמי של יודל'ה

מצרכים למתכון

  • מצרכים

    • 3כרעיים מחולקים
    • 5שורש פטרוזיליה נקיים וקלופים
    • 10שיני שום קלופות
    • 6תפוחי אדמה קטנים
    • 1כפיתפפריקה
    • מלח
    • פלפל
    • 3כפותשמן

אופן ההכנה

איך מכינים סופריטו ירושלמי?

  • 1
    בסיר שטוח וגדול (סוטאז') מחממים את השמן וצורבים את חלקי העוף עד להשחמה מכל צדדיו, מוצאים מהסיר.
  • 2
    צורבים את השורשים ותפוחי האדמה באותו הסיר עד להשחמה, בזה אחר זה. מוצאים מהסיר
  • 3
    מחזירים את חלקי העוף והירקות לסיר כך שכל המרכיבים יונחו בסיר בצורה מסודרת ולא ימעכו אחד את השני
  • 4
    מוסיפים מים עד 3-4 גובה של תכולת הסיר, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל, מכסים ומאים לרתיחה
  • 5
    מעבירים את הסיר לאש קטנה וממשיכים לבשל כ-3 שעות עד שהנוזלים מסמיכים והעוף נימוח

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully