בחש: אורז בוכרי

הבשלנית מיטל פנחסוב מלמדת איך להכין אורז בוכרי עם בשר ועשבי תיבול

מתכון מאת: מיטל פנחסוב, מערכת וואלה!
באחש בוכרי

מצרכים

  • 1 בצל גדול קצוץ
  • שמן קנולה
  • 500 גרם בשר בקר טחון (ניתן להמיר מחצית מכמות הבשר בפרגיות או בבשר הודו)
  • 1 ק"ג אורז עגול (או פרסי)
  • 5 חבילות כוסברה קצוצה עם הגבעולים (או כוסברה עם פטרוזליה)
  • 6 כוסות מים רותחים (על כל כוס אורז, כוס וחצי מים)
  • 1 כף מלח גס
  • פלפל גרוס, בנדיבות

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב עם שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקיפות.
  • 2. מוסיפים הבשר הטחון ומפוררים תוך כדי טיגון עד שמחליף את צבעו.
  • 3. שוטפים את האורז, מסננים ומוסיפים לסיר יחד עם הכוסברה הקצוצה. מערבבים היטב כדקה-שתיים.
  • 4. יוצקים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • 5. מתבלים במלח ופלפל, מעבירים לאש קטנה ומבשלים מכוסה 30 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully