פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בחש: אורז בוכרי

      הבשלנית מיטל פנחסוב מלמדת איך להכין אורז בוכרי עם בשר ועשבי תיבול

      17 מדרגים / 3.08 כוכבים

      באחש בוכרי
      באחש בוכרי

      מצרכים

      • 1 בצל גדול קצוץ
      • שמן קנולה
      • 500 גרם בשר בקר טחון (ניתן להמיר מחצית מכמות הבשר בפרגיות או בבשר הודו)
      • 1 ק"ג אורז עגול (או פרסי)
      • 5 חבילות כוסברה קצוצה עם הגבעולים (או כוסברה עם פטרוזליה)
      • 6 כוסות מים רותחים (על כל כוס אורז, כוס וחצי מים)
      • 1 כף מלח גס
      • פלפל גרוס, בנדיבות

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר רחב עם שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקיפות.
      • 2. מוסיפים הבשר הטחון ומפוררים תוך כדי טיגון עד שמחליף את צבעו.
      • 3. שוטפים את האורז, מסננים ומוסיפים לסיר יחד עם הכוסברה הקצוצה. מערבבים היטב כדקה-שתיים.
      • 4. יוצקים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
      • 5. מתבלים במלח ופלפל, מעבירים לאש קטנה ומבשלים מכוסה 30 דקות.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -