- 1. לסלט בצל: מעבירים לקערה את הבצלים הפרוסים. מוסיפים מלח ומערבבים היטב. מועכים מעט את הבצלים עם הידיים כדי שהמלח יעטוף אותם מכל הכיוונים. משהים 20 דקות עד שהבצלים מתרככים.
- 2. סוחטים את הבצלים מנוזלים עודפים ומעבירים לקערה נקייה. מוסיפים את אבקת הקארי ומערבבים. ניתן להוסיף לסלט כף מיץ לימון טרי לאוהבי החמיצות. סלט הבצל נשמר בקירור יומיים.
- 3. הסטייק: בוזקים מלח גס על הסטייקים משני הצדדים ומשמנים בשמן זית.
- 4. מחממים מנגל או מחבת כבדה 4-5 דקות ללא הוספת שמן. כשהמחבת לוהטת מניחים עליה את הסטייקים וצורבים 2 דקות מכל צד עד הזהבה יפה.
- 5. מוציאים מהמחבת ונותנים לסטייקים לנוח 4-5 דקות, ואז פורסים לרצועות (דרגת עשייה מומלצת: מדיום רייר).
- 6. להגשה: פותחים את הפיתות וממלאים בפרוסות הסטייק, טחינה, סלט בצל, פטרוזיליה ופרוסות עגבניות וצנוניות, ככה שבכל ביס תפגשו בכל המרכיבים. מגישים מיד