פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוף מוקפץ

      ארוחה מזינה תוך דקות: (*בהכנת כל המרכיבים מראש) עוף טרי מוקפץ עם ברוקולי ואורז לבן

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוף מוקפץ עם ברוקולי ( , אפיק גבאי)
      עוף מוקפץ עם ברוקולי ( , אפיק גבאי)

      מצרכים

      • חומרים ל-4 מנות
      • 3 כפות שמן
      • 2 חזות עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה (ללא עצם) חתוכים לקוביות בגודל 3 ס"מ
      • מלח ופלפל
      • תפרחת ברוקולי חלוטה במים רותחים, מחולקת לפרחים קטנים
      • חצי כוס אגוזי קשיו קלויים (לא מומלחים)
      • לרוטב:
      • 3 כפות רוטב סויה
      • 2 כפות חומץ אורז
      • 2 כפות דבש
      • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
      • 1 שן שום כתושה
      • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
      • 1 כפית שמן שומשום קלוי
      • להגשה:
      • 2 בצל ירוק קצוצים
      • 1 כפית זרעי שומשום קלויים
      • אורז לבן מבושל

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את חומרי הרוטב.
      • 2. מחממים ווק עם שמן, מוסיפים את קוביות חזה העוף, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים עד שהן משנות גוון.
      • 3. מוסיפים את פרחי הברוקולי ומקפיצים יחד עוד 2-3 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את אגוזי הקשיו והרוטב ומערבבים יחד עד שהרוטב מסמיך ומכסה את מרכיבי המנה.
      • 4. מורידים מהאש, מעבירים לצלחות עם אורז, מוסיפים בצל ירוק ושומשום מלמעלה.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -