וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף מוקפץ

ארוחה מזינה תוך דקות: (*בהכנת כל המרכיבים מראש) עוף טרי מוקפץ עם ברוקולי ואורז לבן

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוף מוקפץ עם ברוקולי. אפיק גבאי,
עוף מוקפץ עם ברוקולי/אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות
  • 3 כפות שמן
  • 2 חזות עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה (ללא עצם) חתוכים לקוביות בגודל 3 ס"מ
  • מלח ופלפל
  • תפרחת ברוקולי חלוטה במים רותחים, מחולקת לפרחים קטנים
  • חצי כוס אגוזי קשיו קלויים (לא מומלחים)
  • לרוטב:
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 2 כפות דבש
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
  • 1 כפית שמן שומשום קלוי
  • להגשה:
  • 2 בצל ירוק קצוצים
  • 1 כפית זרעי שומשום קלויים
  • אורז לבן מבושל

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי הרוטב.
  • 2. מחממים ווק עם שמן, מוסיפים את קוביות חזה העוף, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים עד שהן משנות גוון.
  • 3. מוסיפים את פרחי הברוקולי ומקפיצים יחד עוד 2-3 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את אגוזי הקשיו והרוטב ומערבבים יחד עד שהרוטב מסמיך ומכסה את מרכיבי המנה.
  • 4. מורידים מהאש, מעבירים לצלחות עם אורז, מוסיפים בצל ירוק ושומשום מלמעלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully