- 1. להכנת הבצק, בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה ואבקת סוכר במשך 3 דקות, עד שמתקבל קרם תפוח.
- 2. מוסיפים את החלמון, ממשיכים לערבב ולאחר הטמעתו מוסיפים את הקפה.
- 3. מוסיפים לקערת המיקסר את הקמח, המלח וההל ומעבדים עד לקבלת בצק כמעט אחיד. מוסיפים את השקדים ומערבבים להטמעה.
- 4. מחלקים את הבצק לשניים. כל חתיכת בצק מגלגלים לגליל ארוך, עוטפים בנייר אפייה/ ניילון נצמד ומקפיאים לשעתיים לפחות.
- 5. מחממים תנור לחום של 170º. מעבירים את הסוכר לצלחת ארוכה ושטוחה.
- 6. מוציאים את הגלילים המקפיא ומברישים אותם בביצה טרופה. מצפים את גלילי הבצק בסוכר הדמררה, ופורסים את הבצק לפרוסות בעובי ½ ס"מ. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים עד להזהבת העוגיות, בערך 12 דקות.