עוגיות אגוזי לוז כמו בקונידטוריה
מתכון לעוגיות של קונדיטורית קארם
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-40 עוגיות:
- 220 גרם חמאה רכה
- 115 גרם אבקת סוכר (כוס)
- 320 גרם קמח (2 כוסות +4 כפות)
- 5 גרם סוכר וניל (כפית וחצי)
- 100 גרם אגוזי לוז קצוצים היטב
- 2 חלמונים
אופן ההכנה
- 1. מערבבים במיקסר חמאה, אבקת סוכר וחלמונים עד לקבלת תערובת אחידה.
- 2. מוסיפים וניל, קמח ואגוזי לוז.
- 3. מגלגלים לגלילים במשקל 160 גרם ומקררים או מקפיאים.
- 4. מגלגלים בסוכר, חותכים לחתיכות של 0.5 ס"מ ואופים בחום של 150 מעלות 15-20 דקות.