מתכונים חמים

סינטה טנדורי

שף שאול בן אדרת מלמד איך להכין סינטה כתומה בניחוח טנדורי על מצע של קוביות דלעת מתובלות

מתכון מאת: שאול בן אדרת, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(אולפן וואלה! NEWS

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל- 4 מנות
  • נתח סינטה במשקל 800 גרם
  • 2 כפות שמן זית
  • למרינדה
  • 2 כפות תבלין טנדורי
  • 1 כף כורכום
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 2 כפות קטשופ
  • 8 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • לדלעת
  • 1 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות בגודל 3X3 ס"מ
  • 4 כפות סילאן
  • 4 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות תבלין טנדורי
  • מלח ופלפל
  • להגשה
  • רימונים
  • שמן זית
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים יחד את חומרי המרינדה. מושחים על נתח הבשר מכל צדדיו. מעבירים למקרר לכמה שעות לספיגת הטעמים.
  • 2. במחבת עם 2 כפות שמן זית צולים את נתח הבשר כשלוש דקות מכל צד עד לקבלת צבע שחום.
  • 3. מתבלים את קוביות הדלעת עם הסילאן, לימון, טנדורי, מלח ופלפל.
  • 4. מניחים את הדלעת על תחתית התבנית ומעל את נתח הבשר. צולים בתנור בחום של 160 מעלות למשך 45 דקות. למי שמעדיף בשר אדום מבפנים מורידים את זמן הצלייה לחצי שעה.
  • 5. פורסים דק, מזלפים מעל מעט שמן זית, מעטרים ברימונים ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully