מתכונים חמים

חזה בקר בצלייה איטית

הקצב אמיר כהן מאטליז הכוהנים בנהריה, מגלה את הסוד שלו ומכין חזה בקר ברכז רימונים בצלייה איטית עם בטטות ובצלים

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

חזה בקר בתנור עם בטטות ובצלים

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: 4-6 מנות
  • 1.5 ק"ג חזה בקר ישראלי טרי בלי עצם או 2.5 ק"ג עם עצם
  • 1/4 כוס רכז רימונים
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית תבלין גריל עוף
  • מלח ופלפל שחור
  • 3 בצלים סגולים קלופים וחתוכים גס
  • 2 בטטות בגודל בינוני, קלופות וחותכות לפלחים
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-160 מעלות (מצב רגיל, לא טורבו).
  • 2. מניחים על תבנית עם נייר אפייה את הבצלים והבטטות.
  • 3. בקערה מערבבים יחד את רכז הרימונים, שמן הזית, תבלין הגריל ומעט מלח. מושחים בתערובת את הנתח.
  • 4. מניחים את הנתח מעל הבצלים והבטטות, אוטמים את התבנית בנייר אפיה ומעליו רדיד אלומיניום.
  • 5. מכניסים לתנור ואופים 2.5 -3 שעות או עד שהבשר נימוח. מסירים בזהירות את הכיסוי.
  • 6. בשלב זה ניתן להגיש את הבשר או לתת לו השחמה נוספת בתנור בחום של 190 מעלות, של בערך 10 דקות. פורסים ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully