- 1. יוצקים שמן זית לסיר רחב ושטוח (סוטאז'), מוסיפים את עגבניות השרי השלמות, פרוסות השום, הטימין, המלח והסוכר וצולים על אש בינונית- גבוהה בערך 5 דקות.
- 2. מוסיפים את הזיתים ומחצית מכמות הפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים 1-2 דקות נוספות ומוציאים עם הנוזלים לקערה.
- 3. יוצקים לאותו הסיר שוב שמן זית, מתבלים את הפרגיות במלח ופלפל וצולים אותם בשמן כ-2 דקות מכל צד עד השחמה.
- 4. מחזירים את עגבניות השרי עם הזיתים לסיר, מערבבים, מעבירים לאש קטנה, מכסים ומבשלים כ-10-15 דקות נוספות.
- 5. טועמים, מתקנים תיבול ומפזרים עוד קצת פטרוזיליה קצוצה טרייה מעל.