רוסטביף סינטה מושלם בסו וויד
השף יאיר פיינברג מסטודיו פיין-קוק, מלמד גם את הבשלנים חסרי הניסיון והביטחון במטבח כיצד להכין רוסטביף סינטה בסו וויד (בוואקום)
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כמות: 6 סועדים
- מצרכים:
- 1.5 ק"ג סינטה נקיה מגידים ושומן חיצוני
- 50 גרם חרדל חלק
- 20 גרם שיני שום קלופות כתושות
- 2 ענפי רוזמרין
- 5 ענפי תימין
- 2 כפיות מלח
אופן ההכנה
- אופן ההכנה:
- 1. מחממים אמבט סו וויד ל-65 מעלות.
- 2. מערבבים בקערה חרדל, שום, רוזמרין, תימין ומלח. עוטפים ומעסים את נתח הבשר בתערובת התבלינים.
- 3. אורזים את נתח הבשר בוואקום בשקית ייעודית ומעבירים לבישול באמבט למשך 6 שעות.
- 4. מוציאים את השקית ובה נתחי הבשר מאמבט ה-סו וויד מקררים היטב (כמעט שעתיים) במי קרח ומעבירים למקרר עד לשימוש.
- 5. מוציאים מהשקית את נתח הסינטה, מעבירים למחבת פסים או גריל לוהט וצורבים מכל צדדיו עד שהוא משחים היטב. פורסים דק ומגישים חם.