וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פנקוטה קוקוס

השפית אביבית פריאל בקינוח קל להכנה וכשר לפסח של פנקוטה קוקוס קרירה ומענגת עם קרם טופי

מתכון מאת: מערכת וואלה

פנה-קוטה קוקוס עם קרמל פטנט חיצוני לוגו קטן. אסף אמברם,
פנה-קוטה קוקוס עם קרמל פטנט חיצוני לוגו קטן/אסף אמברם

מצרכים למתכון

  • כמות: עבור 6 קינוחים
  • לפנקוטה:
  • 1 שקית ג'לטין
  • 1/4 כוס מים קרים
  • 2 מיכלי קרם קוקוס אורגני
  • 3 כפות גדושות סוכר
  • מקל וניל או כפית תמצית וניל איכותית
  • לקרם קרמל:
  • 1 פחית קרם קוקוס אורגני
  • 1 כוס סוכר חום כהה
  • קורט מלח ים
  • להגשה:
  • צ'יפס קוקוס קלוי

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הפנקוטה: ממיסים את הג'לטין במים הקרים למשך 10 דק'.
  • 2. מרתיחים את קרם הקוקוס יחד עם הסוכר והווניל, מנמיכים את האש ומוסיפים את הג'לטין המומס. מערבבים היטב ומסירים מהאש.
  • 3. מסננים את קרם הקוקוס עם הג'לטין ומעבירים ל-6 כוסות חד פעמיות.
  • 4. מעבירים למקרר ומצננים ל-4 שעות לפחות.
  • 5. הכנת קרם הקרמל: מבשלים את קרם הקוקוס עם הסוכר החום יחד כ-30 דקות תוך ערבוב עד שהרוטב מסמיך.
  • 6. ההגשה: מחלצים את הפנקוטה מהכוסות החד פעמיות לצלחת הגשה, יוצקים קרמל מעל ומקשטים בצ'יפס קוקוס קלוי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully