כריך הודו עסיסי עם סלט אבוקדו ורוקט

כריך עם ערימה נאה של סלט אבוקדו, פסטרמה, עגבניות, בצל ועלי רוקט

מתכון מאת: מערכת וואלה!
כריך הודו עם אבוקודו. ShutterStock
כריך הודו עם אבוקודו

מצרכים

  • כמות: 3 כריכים
  • מצרכים:
  • 3 לחמניות קשר או לחמניות אחרות בגודל דומה
  • 200-300 גרם פסטרמה הודו ביתית, פרוסה
  • 1-2 יחידות אבוקדו בשל
  • 1-2 כפית מיץ לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • חופן קטן עלים טריים (למשל תרד, רוקט או בייבי)
  • 1 עגבנייה גדולה, פרוסה דק
  • 1/4 בצל סגול, פרוס דק (רשות)

אופן ההכנה

  • 1. חוצים את האבוקדו לאורך, מוציאים את הגלעין ומפרידים בעזרת כף את הבשר מהקליפה לתוך קערה גדולה.
  • 2. מועכים לממרח גס בעזרת מזלג ומתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון לפי הטעם.
  • 3. להרכבת הכריך, חוצים את הלחמניות.
  • בתחתית כל לחמנייה מניחים ערימה נאה של סלט האבוקדו, מעל את הפסטרמה, העגבניות, הבצל (אם משתמשים) והעלים ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully