מתכונים חמים

כריך הודו עסיסי עם סלט אבוקדו ורוקט

כריך עם ערימה נאה של סלט אבוקדו, פסטרמה, עגבניות, בצל ועלי רוקט

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

כריך הודו עם אבוקודו

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: 3 כריכים
  • מצרכים:
  • 3 לחמניות קשר או לחמניות אחרות בגודל דומה
  • 200-300 גרם פסטרמה הודו ביתית, פרוסה
  • 1-2 יחידות אבוקדו בשל
  • 1-2 כפית מיץ לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • חופן קטן עלים טריים (למשל תרד, רוקט או בייבי)
  • 1 עגבנייה גדולה, פרוסה דק
  • 1/4 בצל סגול, פרוס דק (רשות)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. חוצים את האבוקדו לאורך, מוציאים את הגלעין ומפרידים בעזרת כף את הבשר מהקליפה לתוך קערה גדולה.
  • 2. מועכים לממרח גס בעזרת מזלג ומתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון לפי הטעם.
  • 3. להרכבת הכריך, חוצים את הלחמניות.
  • בתחתית כל לחמנייה מניחים ערימה נאה של סלט האבוקדו, מעל את הפסטרמה, העגבניות, הבצל (אם משתמשים) והעלים ומגישים מיד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully