- 1. הכנת המלית: קולים את החצילים עם הקליפה על האש עד ריכוך ומעבירים למסננת להתקררות ולהגרת נוזלים.
-
- 2. מרוקנים את בשר החציל מהקליפה ומערבבים גבינת העיזים עד לקבלת מסה אחידה פחות או יותר. מתבלים באורגנו קצוץ, פלפל שחור ותימין (הגבינה מלוחה ואין צורך בעוד מלח).
- 3. הכנת הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים יחד קמח, סוכר ומלח. מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב.
- 4. יוצקים את שמן הזית ואת המים בהדרגתיות ולפי צורך ולשים עם וו הלישה עד לקבלת בצק אחיד.
- 5. מחלקים את הבצק ל-10 כדורים, מכסים ומתפיחים לכחצי שעה. בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 6. פותחים כל כדור בצק שתפח לעלה דק, מניחים במרכזו מילוי, סוגרים לחצי סהר, מהדקים היטב בעזרת מזלג, מברישים בשמן זית, מניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה ואופים כ-15 דקות.