פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לחם ממולא גבינות ואנטי פסטי

      השף אביב משה ממסעדת מסה וקוואטרו במתכון ללחם דק ממולא אנטיפסטי וגבינות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      לחם במילוי אנטי פסטי של אביב משה (נמרוד סונדרס)
      לחם במילוי אנטי פסטי של אביב משה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • כמות: 2 מאפים
      • מצרכים:
      • לבצק:
      • קילו קמח
      • 60 גרם (1/2 כוס+ כף) סוכר
      • 20 גרם (כף) מלח
      • 25 גרם (2 כפות) שמרים יבשים
      • 600 מ"ל (1/2 2 כוסות) מים
      • למילוי:
      • 1 כרובית קטנה
      • 1 בטטה אפויה חתוכה לפרוסות
      • קישואים פרוסים צלויים קלות על מחבת
      • פלפלים אדומים קלויים קלופים
      • עלי זעתר טריים
      • חתיכות פזורות של גבינת קממבר
      • חתיכות פזורות של גבינת פטה
      • אגוזי פקאן

      אופן ההכנה

      • 1. הכנת הירקות: הכרובית - ממפרקים לפרחים קטנים וחולטים במים רותחים. הבטטה- פורסים, משמנים ואופים בתנור עד ריכוך. הקישואים- פורסים וקולים על מחבת עם מעט שמן זית. הפלפלים- קולים בתנור בשלמותם, מקלפים וחותכים לרצועות (למדריך אנטי פסטי).
      • 2. מערבבים את ירקות האנטיפסטי עם עלי הזעתר, הגבינות ואגוזי הפקאן. שומרים בצד.
      • 3. הכנת הבצק: מערבבים קמח, מלח וסוכר. מוסיפים שמרים ומים בהדרגתיות ולפי הצורך ולשים כ-5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
      • 4. מכסים את הבצק ומתפיחים כ-40 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות.
      • 5. מרדדים את הבצק שתפח על נייר אפיה לעיגול בקוטר 30 ס"מ, מסדרים על חציו את המילוי ומקפלים לחצי סהר.
      • 6. מעבירים את נייר האפייה לתבנית או אבן פיצה ואופים ל-10 דקות או עד השחמה. לאחר שמוכן מוציאים ומברישים בשמן זית.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -