וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחם ממולא גבינות ואנטי פסטי

השף אביב משה ממסעדת מסה וקוואטרו במתכון ללחם דק ממולא אנטיפסטי וגבינות

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה

לחם במילוי אנטי פסטי של  אביב משה. נמרוד סונדרס
לחם במילוי אנטי פסטי של אביב משה

מצרכים למתכון

  • כמות: 2 מאפים
  • מצרכים:
  • לבצק:
  • קילו קמח
  • 60 גרם (1/2 כוס+ כף) סוכר
  • 20 גרם (כף) מלח
  • 25 גרם (2 כפות) שמרים יבשים
  • 600 מ"ל (1/2 2 כוסות) מים
  • למילוי:
  • 1 כרובית קטנה
  • 1 בטטה אפויה חתוכה לפרוסות
  • קישואים פרוסים צלויים קלות על מחבת
  • פלפלים אדומים קלויים קלופים
  • עלי זעתר טריים
  • חתיכות פזורות של גבינת קממבר
  • חתיכות פזורות של גבינת פטה
  • אגוזי פקאן

אופן ההכנה

  • 1. הכנת הירקות: הכרובית - ממפרקים לפרחים קטנים וחולטים במים רותחים. הבטטה- פורסים, משמנים ואופים בתנור עד ריכוך. הקישואים- פורסים וקולים על מחבת עם מעט שמן זית. הפלפלים- קולים בתנור בשלמותם, מקלפים וחותכים לרצועות (למדריך אנטי פסטי).
  • 2. מערבבים את ירקות האנטיפסטי עם עלי הזעתר, הגבינות ואגוזי הפקאן. שומרים בצד.
  • 3. הכנת הבצק: מערבבים קמח, מלח וסוכר. מוסיפים שמרים ומים בהדרגתיות ולפי הצורך ולשים כ-5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
  • 4. מכסים את הבצק ומתפיחים כ-40 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 5. מרדדים את הבצק שתפח על נייר אפיה לעיגול בקוטר 30 ס"מ, מסדרים על חציו את המילוי ומקפלים לחצי סהר.
  • 6. מעבירים את נייר האפייה לתבנית או אבן פיצה ואופים ל-10 דקות או עד השחמה. לאחר שמוכן מוציאים ומברישים בשמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully