- 1. הכנת הירקות: הכרובית - ממפרקים לפרחים קטנים וחולטים במים רותחים. הבטטה- פורסים, משמנים ואופים בתנור עד ריכוך. הקישואים- פורסים וקולים על מחבת עם מעט שמן זית. הפלפלים- קולים בתנור בשלמותם, מקלפים וחותכים לרצועות (למדריך אנטי פסטי).
- 2. מערבבים את ירקות האנטיפסטי עם עלי הזעתר, הגבינות ואגוזי הפקאן. שומרים בצד.
- 3. הכנת הבצק: מערבבים קמח, מלח וסוכר. מוסיפים שמרים ומים בהדרגתיות ולפי הצורך ולשים כ-5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
- 4. מכסים את הבצק ומתפיחים כ-40 דקות. בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 5. מרדדים את הבצק שתפח על נייר אפיה לעיגול בקוטר 30 ס"מ, מסדרים על חציו את המילוי ומקפלים לחצי סהר.
- 6. מעבירים את נייר האפייה לתבנית או אבן פיצה ואופים ל-10 דקות או עד השחמה. לאחר שמוכן מוציאים ומברישים בשמן זית.